Asociatia Consumatorilor de Media

July 15, 2007

Antena1 despre dezbaterea cu Petre Roman

Filed under: Uncategorized — horeabadau @ 8:49 pm

Don Pedro nu neagă că ar avea un copil din flori

ÃŽn ultima vreme, a devenit deja o raritate să îl auzi pe fostul – poate ÅŸi actualul – idol al lucrătoarelor de la APACA vorbind despre viaÅ£a sa personală. Ei bine, destul de surprinzător, Petre Roman a onorat invitaÅ£ia de a participa la dezbaterea media „Presa ÅŸi viaÅ£a privată”, care a avut loc vineri seară, într-un club din Capitală. După cum spune ÅŸi numele, dezbaterea a reprezentat un bun prilej pentru fostul prim-ministru al României pentru a ataca presa ÅŸi pentru a face câteva lămuriri în ceea ce priveÅŸte viaÅ£a lui privată. Primul lucru pe care l-a explicat a fost „silenzio stampa” instaurată în ultimele două-trei luni, mai precis din momentul în care a fugit de acasă ÅŸi până la încheierea procedurii de divorÅ£ de fosta soÅ£ie, Mioara.

„Îmi asum tăcerea. Este modul meu de a reacÅ£iona, de a fi liber. Nu mi-am dorit niciodată ca divorÅ£ul să fie public. Am crezut că se va scrie despre viaÅ£a mea doar câteva zile, nu 64, cum s-a întâmplat”, a declarat, vădit iritat, Petre Roman.

Evident, fostul premier a fost întrebat în legătură cu recentul scandal în care este implicat, şi anume dezvăluirile lui Carmen Florescu. Femeia a ieşit săptămâna trecută în presă cu o mărturie-şoc, conform căreia ar fi fost amanta lui Petre Roman în urmă cu un deceniu şi, mai mult, i-ar fi făcut chiar un copil, pe micuţul Petru. Don Pedro a ocolit, în stilul lui caracteristic, răspunsul, declarând doar că este o persoană responsabilă şi că îşi asumă situaţia.

Fostul prim-ministru al României a plecat însă cu un gust amar de la dezbatere. La ieÅŸirea din club, a fost fluierat ÅŸi huiduit copios de tinerii aflaÅ£i în zonă, a aflat cotidianul Libertatea. Petre a încercat să ignore deloc plăcuta situaÅ£ie creată, trecând cu un fals zâmbet pe buze pe lângă contestatari. Mai mult, le-a făcut chiar ÅŸi cu mână. Nu în semn de victorie, ca în „vremurile bune”, ci în semn de „hai, lăsaÅ£i-mă în pace”…

http://www.antena3.ro/vdt/index.php?id=1002732

 si sincroanele la stiri video

http://www.antena3.ro/

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: