Asociatia Consumatorilor de Media

July 15, 2007

Libertatea despre dezbaterea cu Petre Roman

Filed under: Uncategorized — horeabadau @ 8:47 pm

Petre Roman a acceptat, surprinzator, sa participe la dezbaterea media ‘Presa si viata privata’, care a avut loc ieri seara, in Club A. Fostul prim-ministru a venit hotarat sa explice de ce a refuzat sa vorbeasca in tot acest timp, de cand s-a aflat ca are o amanta.‘Imi asum tacerea’, a declarat Petre Roman, in timpul dezbaterii. ‘Este modul meu de a reactiona, de a fi liber. Nu mi-am dorit niciodata ca divortul sa fie public. Am crezut ca se va scrie despre viata mea doar cateva zile, nu 64, cum s-a intamplat’, a mai spus fostul prim-ministru.

Roman nu a intrat prea mult in detalii care sa satisfaca in vreun fel setea de amanunte picante din viata sa. In schimb, a declarat pentru Libertatea ca nu este exclus ca in viitor sa scrie o carte autobiografica, in care sa povesteasca lucrurile din punctul lui de vedere.

Nu a infirmat ca ar avea un copil din flori

Atunci cand a fost intrebat daca e adevarat ca are un copil din flori, cu o femeie cu care a avut o aventura pe vremuri, politicianul a preferat sa ocoleasca din nou raspunsul. El nu a infirmat informatia, ci a declarat ca este o persoana responsabila, isi asuma situatia si la fel fac si cei din jur.

Petre Roman a revenit in atentia publica cu mai multe saptamani in urma, cand a fost fotografiat de paparazzi alaturi de amanta sa, interpreta Silvia Chifiriuc. Cateva zile mai tarziu, Roman a produs un adevarat cutremur in familia sa, parasindu-si domiciliul conjugal. Imediat dupa aceasta, Mioara a introdus actiune de divort, iar procesul s-a finalizat intr-un timp record. In fine, cea mai recenta barfa legata de fostul prim-ministru este ca acesta ar avea un copil din flori, facut cu o alta amanta, Carmen Florescu, cu care ar fi avut o relatie acum zece ani.

A fost huiduit la iesirea din Club A

La iesirea de la dezbaterea organizata de Asociatia Consumatorilor de Media, Petre Roman a fost luat la fluieraturi de un grup de tineri care se aflau pe o terasa din apropiere de Club A. Politicianul a incercat sa ignore situatia penibila in care se afla si a preferat sa treaca pe langa ei, sa le faca cu mana si sa zambeasca. Nu a spus nici un cuvant. A urcat rapid in masina sa, parcata in zona interzisa autoturismelor, din Orasul Vechi.

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=178812

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: