Asociatia Consumatorilor de Media

January 23, 2008

Televiziunile si presa scrisa despre dezbaterea Ion Iliescu-bloggeri

Filed under: Uncategorized — horeabadau @ 2:47 am
Realitatea TV:

Ion Iliescu s-a întâlnit cu bloggerii

Miercuri 23 ianuarie 2008, 00:50

Eu n-am spus niciodată “Măi, animalule”! Este răspunsul pe care Ion Iliescu l-a dat unui tânăr interesat să ştie dacă fostul preşedinte a mai evoluat în ultimii 17 ani, după celebra replică pe care a avut-o în anii 90, la adresa unui jurnalist. Iliescu, mai nou pasionat de bloggosferă, a schimbat impresii la o întâlnire cu tinerii care îi împărtăşesc hobby-ul. Evenimentul a avut loc într-un cunoscut club studenţesc din Capitală, la invitaţia Asociaţiei Consumatorilor de Media.

Ion Iliescu şi-a deschis propriul jurnal virtual acum două luni, iar marţi a fost asaltat cu întrebări, multe dintre ele incomode. Astfel, s-a văzut nevoit să explice afirmaţia potrivit căreia va ieşi doar într-un anume fel din politică.

Timp de două ore, Iliescu a schimbat impresii, a dat şi replici unor comentarii acide de pe blogul său. Unele întrebări l-au prins totuşi descoperit. Iliescu crede totuşi că bloggul nu e pentru toată lumea. Fostul preşedinte spune că nu şi-a făcut blogg ca să câştige electorat, dar admite că acesta are totuşi un scop personal.

Sursa: Realitatea TV

Stirea completa aici:

ProTV

Ion Iliescu şi-a petrecut seara de marţi înconjurat de tinerii săi prieteni din lumea virtuală. Se ştiau după scriitură, din mesajele postate pe blog, dar nu se întâlniseră faţă în faţă.

Marţi seară s-au văzut şi au vorbit despre pasiunea care-i uneşte. Fostul şef al statului le-a vorbit tinerilor despre experienţa sa de bloger. Se pricepe, dar ar fi loc şi de mai bine. Ca să compenseze, le-a dat lecţii de viaţă.

Pe fostul preşedinte, lumea virtuală pare că l-a prins cu totul. La o întâlnire oficială cu partenerii pe care şi i-a câştigat în discuţii virtuale, fostul şef al statului se declară cucerit.

După ce s-au dumirit cum de un şef de stat cucereşte şi spaţiul virtual, bloggerii mai experimentaţi au vrut să-i aducă aminte lui Iliescu de unde a plecat. Întrebările au curs mai bine de două ore, însă nu toate au fost pe placul distinsului oaspete.

Spre surprinderea audienţei, Ion Iliescu le-a povestit că nu are pe nimeni care să-l ajute în întreţinerea blogului personal. Mai mult, promite că nu se va opri aici.

Stirea completa aici:

TVR1:

De la “Măi, animalule”, la blog

A crezut la început că e un fel de mahala pe Internet. Până când s-a convins că, de fapt, e vorba de comunicare între oameni interesanţi, majoritatea tineri şi, culmea, mulţi de stânga.

Aşa a devenit fostul preşedinte Ion Iliescu un împătimit al blogosferei.

Acum se mişca atât de dezinvolt printre bloguri, încât a acceptat chiar să-i întâlnească faţă-n faţă pe unii dintre partenerii de dialog de pe Internet.

Stirea completa aici

Presa scrisa:


Cotidianul
, si Gandul

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: